Siden sist

Siden sist har det jo skjedd et par - tre mer eller mindre radikale endringer:

  1. Jeg har flytta..!
  2. Jeg leier min EGEN leilighet!
  3. Jeg har fått meg jobb..!Endelig eget kjøleskap! Og plass til mine elskede kjøleskapmagneter:-) Har til og med gått til anskaffelse av kjøleskapspoesi, det har jeg ønsket meg siden jeg så det for første gang for flere år siden. Måtte bare få meg kjøleskap først..!Hihi!!

Skal legge ut flere bilder av krypinnet senere, nå skal resten av kvelden brukes til baking og klesvask! Husmorgenet har nemlig slått til for fullt i dag, og det må utnyttes til det fulle før det blir inaktivt igjen. Nå skal jeg og min nye bestevenn håndmikseren hive i hop en brownies kake mens jeg venter på at vaskemaskinen skal bli ledig... akk fellesvaskeri er slitsom enkelte ganger.Fin eller hva;-) Superbillig fra Nille, men det er visst to års garanti på den, så da får vi håpe den er full i futt og fres!

Talast!

-LK-

2 kommentarer

Monica V

22.sep.2011 kl.22:30

Ah, så kjekt å sjå at de aktivitet her igjen :) Alt alt for lenge sida sist :P Men som sakt du må ikkje bruke for masse tid her når du har oppgåver so skal inn nei ;) Men ja må vise meg kryptinnen din!! Og eg må ta å komme på besøk ein gong og :)

lailakristinsande

22.sep.2011 kl.22:48

Monica V: Neinei, ej skal være flink student! Du e hjertelig velkommen på besøk:-)

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits