Man kan undres...

Å skrive oppgaver er for tiden ikke akkurat min favorittaktivitet. Virker som at all arbeidslyst og inspirasjon har blitt sugd ut av meg og blitt pakka inn i en schvær utilgjengelig pansret boks som så er blitt kastet ut i verdensrommet. Så flyter den rundt oppider et sted... langt utenfor rekkevidde...*sukk* Det er hakket før jeg kan telle grå hår på hodet igjen, jeg får ikke sove, greier ikke tenke!! Når ble jeg sånn?? Jeg har da alltid jobbet bra under press??  Stadig sniker jeg meg til en liten pause. Bare til motivasjonen kommer tilbake... om ti minutter, tenker jeg. Kjøpte Kamille i sted, må bare bla kjapt gjennom det. Helt kjapt. Oi, der var horoskopet mitt gitt, ikke det at jeg tror på sånnt crap da men... må bare lese for morro skyld. Og hva ser jeg?

"Nå vil din evne til å vise ansvar og mobilisere målbevissthet være i søkelyset. I møte med en krevende oppgave har du aller mest lyst til å gi opp. Da er det viktig å ha for øye at utholdenhet og arbeidsinnsats får sin lønn i den andre enden. Aksepterer du ansvaret, vil du føle deg sterkere. Du kan klare det meste, sier stjernene."

What the F**k!!? Hvorfor kunne jeg ikke ha fått det lille dyttet i rævva for to-tre dager siden, da det ikke var 24 timer til deadline!?

-Meh-

Én kommentar

Elisabeth

21.sep.2011 kl.07:21

Nå må du ikke gi opp Laila Kristin! :O Det går nok fint skal du se :)

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits