Litt nytt

Rett over påsken var jeg en tur innom Fagmøbler for å løse inn et gavekort jeg har hatt liggende siden jul. Faktisk så fikk jeg det også med EK, som var på besøk i de tider og hun måtte derfor bli med for å plukke ut noe. Hehe...stakkars! Jeg brukte minst en halvtime på å bestemme meg for noe... Har til og med vert innom et par ganger før for å se om jeg fant noe jeg hadde lyst på, men endte alltid opp med å gå derifra tomhendt, fordi jeg ikke greide bestemme meg for noe! De har alt for mye fint der altså... saken er at de har en nydelig avdeling med Lisbeth Dahl ting, og det sekundet jeg nærmer meg den avdelingen føler jeg meg som han der Fjordlandmannen fra reklamen. Han som er litt ubesluttsom...tror han..eller...:-) Men så var jeg jo flink da og forlot butikken litt rikere på materielle goder.

Bra fangst altså! Er veldig fornøyd selv i hvert fall, og det er jo det viktigste:D Har ønsket meg et lignende sølvfat lenge, synes det er så lekkert å sette kubbelys på slike fat. Men man kan jo variere og ordne det slik man selv vil.

Sniklånte et par rekvisitter fra søstern (glitrekuler og speilflate) for å vise hvordan man kan pynte opp fatet, og hvordan man kan plassere de små kubbelysene.

I dag er været nydelig, gradestokken viser 20 grader i skyggen og livet er skjønt:-) Bøndene her ute har som vanlig hevet seg på gyllinga, slik de alltid gjør her ute når sola steiker og marka er knusktørr. Jeg prøver å ikke la meg irritere over dette men må si det holder hardt... Such ignorance!!

Ha en fin dag!

-Laila Kristin-

2 kommentarer

lisabettenslife

09.mai.2011 kl.06:42

Liker :)

Du endte nå opp med fine pynteting :) enda litt mer i samlingen ;)

Irene

10.mai.2011 kl.01:24

ååååh, så kjempe mye fint :D

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits