Doctor`s orders

I dag har jeg slått på stortromma i min årelange kamp mot et sjenerende og irriterende problem, nemlig acner... Kviser er vel noe som de fleste er plaget av i større eller mindre grad, men som oftest går plagene over når tenåra er forbi og hormonene i kroppen gjerne stabiliserer seg litt. Noen blir ikke kvitt plagene, slik som meg. Hos meg har kvisene etterhvert utviklet seg til acner, og det virker som at det heller blir verre enn bedre. Ingen kvinnfolk liker å ha trynet fullt av kviser, eller som i mitt tilfelle både i trynet og på ryggen. Det er slitsomt å føle at man må smøre på med sminke for å like å vise seg blant folk, og hele tiden ha lettere angst for at noen skal se ryggen din.

Nå har jeg for n`te gang vert hos legen for å endelig få henvisning til hudlege. Typisk min flaks så kom jeg til turnuslegen, som var ung og alt for kjekk! Det burde vert en lov som forbød sånt. Det er jo direkte forstyrrende! Merkelig med det, men når jeg går til legen og legen er på min alder tar jeg meg i å tenke at herregud for en ung jypling, han kan da umulig være gammel nok til å være lege. Men når jeg tenker meg om så er jeg jo ikke så purung lenger...*kremt*.

Men denne kjekke jyplingen var i hvert fall grundig, og gav meg en skikkelig hestekur som jeg skal gå på mens jeg venter på å få komme til hudlege. Og hvem vet, kanskje funker det denne gangen..? *krysse fingrene* Hudlegen er nemlig troende til å sette meg på Roaccutan, som er den sterkeste acnebehandlingen som finnes i medisinform nå om dagen, og den kan gi masser av ubehagelige bivirkninger. Bivirkninger liker vi ikke!

Min fine hestekur! Som skal angripe djevelskapet på flere kanter. Zyrona p-piller skal balansere det hormonielle som kan være i ulage, Doksycyklin er en type antibiotika som demper betennelse, Epiduo som er lokal behandling som skal påføres ansiktet om kvelden slik at det virker gjennom natten (denne inneholder visstnok blekemiddel, så jeg må passe på at jeg enten har hvitt putetrekk, eller evt. et som ikke er nytt og pent) og så måtte jeg ha fuktighetskrem til ansiktet, en som heter Effaclar H som ska sørge for at huden min ikke tar kverken av Epiduoen. Og hva kostet dette?? Det snakker vi ikke om...:-( 

Akk, nå blir det en liten kveldsøkt med eksamenslesing på meg før jeg spekulerer på å se den nyeste Narnia filmen som jeg kjøpte her en dag. Elsker de filmene!

Hejdå!

-Laila Kristin-

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits