Min nye trofaste bestevenn

Heter Merida! Hun skal hjelpe meg å innstallere bikiniformen og vi er på god vei til å innlede et langvarig fruktbart vennskap.

Slik ser hun ut, skjønnheten selv! Hos mamma og de har vi altså trimrom/hobbyrom i kjelleren. Veldig praktisk! Der står gamletv`en strategisk plassert foran ellipsemaskinen (eh, eller, det er vel helst omvendt). I begynnelsen da jeg gikk på maskinen sverget jeg til ipod med noe dunk dunk musikk på, men etter at jeg oppdaget det vidunderlige med multitasking; se på tv OG trene samtidig, så ble ipoden nesten glemt. Minuttene flyr forbi og hjernen får jobbet litt også mens svetten renner.

Resten av "trimrommet" består av det du ser her. Sykkel, rockering, matte, balansepute og hoppetau. Sykkelen og jeg er ikke fullt så gode venner av den enkle grunn at sykkelsetet er noe så infernalsk lite behagelig å sitte på. Definitivt ikke designet til å passe min delikate bakdel. Matten er veldig grei å ha, det er utrolig mye styrketrening man kan gjøre som ikke krever annet utstyr enn en matte og deg selv. ---> stort pluss for lommeboka!  Rockering ble jeg introdusert for i fjor sommer, den er veldig fin å bruke om man vil styrke kjerne-muskelaturen. Her bør det nevnes at man bør være forsiktig med bruken i starten, særlig om man er utrent, ellers blir man veldig støl. Jeg og sikkert mange med meg, får veldig lett blåmerker, så de første ukene jeg brukte rockeringen så det ut som om noen hadde mishandlet meg! (det kjentes sånn ut og...)

Vel, nok prat, på tide å komme seg i gang med dagens time med bestevenn Merida! Intervalltrening står på plakaten, etterfulgt av en vel fortjent dusj der jeg skal teste ut mine nye Redken produkter:D Weheey!!

(Og jada, jeg var fryktelig flink og leste ca 25 sider i historieboka...skulle helst ha vert 25 til, men det er jo tross alt viktig å ta vare på helsa??)

Smask og dask!

-Laila Kristin-

2 kommentarer

Monica V

03.mai.2011 kl.22:20

Flink du e Laila Kristin^^,

lailakristinsande

03.mai.2011 kl.22:23

Monica V: Takk Monica!! :-)Føle mej fryktelig flink innimellom:D

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits