Pakker i posten!

Det er så morro å få pakker i posten! Til og med når man har betalt dem selv! Jeg har gått å ventet på to pakker som jeg bestillte rett før påske, og endelig kom postdama på døra med de:-) Oh lykke... Kjøpte mine første produkter hos blivakker.no , valgte meg ut både sjampo, balsam og en slags styling-krem fra Redken. Har slitt med vanvittig tørr og irritert hodebunn i det siste og må bare finne meg i å bruke litt mer penger på sjampo og balsam enn det jeg liker, ellers frykter jeg at jeg blir sprø! Har brukt redken produkter tidligere og var da veldig fornøyd, så håper på at de holder mål også denne gangen. 

Styling-kremen heter noe så fantastisk som Redken Urban Experiment 7 Velvet Gelatine, og den skal gjøre håret vidunderlig mykt og skinnende. Jeg må jo bare teste det. Hvem vil vel ikke ha vidunderlig hår liksom??

Pakke nummer to inneholdt to etterlengtede bøker fra en av seriene jeg leser for tiden, Villblomster. Da jeg var i York gikk jeg glipp av noen bøker og ble hengende etter, så da var det supert å kunne bestille de jeg manglet fra Schibsted sine nettsider.

Nå ser jeg frem til å kaste meg over bøkene! Desverre må jeg kose meg med litt mindre givende litteratur først... må jo prøve å komme meg helskinnet gjennom eksamen denne gangen og, så Norsk Historie 1914-2000, no skal det lesast!

Plutseleg sjåast (eh...bloggast?) vi:-)

-Laila Kristin-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits