No livnar det i lundar!

What do you know, når sola plutselig skein og gradestokken fikk prøvd seg på plussgrader så begynte det så smått så smått å krible litt i blogglysten igjen. Det er rart med det, men livet ser alltid så mye lysere ut når dagene lysner og sommerværet nærmer seg, gjør det ikke? Jeg kan ikke skryte på meg at det har hendt så mye spennende i livet mitt i det siste, selv om jeg aldri så mye skulle ønske det. En fetere lommebok for eksempel hadde ikke vert feil (donasjoner mottas med takk)! Men nå er det heldigvis ikke så lenge til det nok en gang blir pause i studiene for å tjene til livets opphold mens ikkestuderende har sommerferie:-) Tjohei! 

Egentlig kunne jeg meget godt ha tenkt meg en tur på hytta i påskeferien, men der dukket det opp et aldri så lite minus med å ha hytte på solkysten ja! For det koster jo latterlig mye for flybilettene i disse tider. Meh! Men da varmer det ekstra godt med sydentemperaturer hjemme! Wehee!! Håper det varer en stund!

Legger ut dette flotte illustrasjonsbildet, som overhodet ikke passer inn i sammenhengen, men det er pent! Og tatt i Spania. Så da vet dere det;-)

Nå har jeg brukt en evighet på å få til å legge inn det nye designet mitt som jeg overhodet ikke har laget selv, men syns var knallsøtt, og føler nå at det er på tide å fylle på med litt påskesnop og krim.

Ha en strålende fin påskeaften!

Smask og dask

Laila Kristin

Én kommentar

lisabettenslife

25.apr.2011 kl.06:18

Neimen, et blogginnlegg fra deg er en skjelden begivenhet for tiden. Likte designet, det var kjempesøtt! :)

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits