Vinterferien 2011

I år ble vinterferien litt mer eksotisk enn ellers, da den ble tilbrakt på "hytta" i Spania. Noen har hytte på fjellet, noen ved sjøen... på Costa Blanca;-) Weheeey!

 Det var veldig spennende å reise nedover denne gangen, sist jeg var der var jeg tretten, så det er jo en god stund siden nå! Det var morro å se at det meste var sånn som jeg husket det var, bortsett fra at de hadde fått masse nye fine motorveier og hundreogørten rundkjøringer på veien mellom Alicante og Mil Palmeras, som det heter der famlyen har hus.
Sånn ser rundkjøringene ut i Spania. De er ikke redd for å skape distraksjoner for sjåførene...Hytta<3 Naboene har bygd på en smule de siste årene, særlig de på den ene siden har tatt helt av, hvilket resulterer i at vi ikke har sol på noen av terassene på vinterstid. Great!! Her er fasaden nymalt forresten, hvit og fin. Litt vedlikehold var på sin plass, og da var det greit at hvitmalingen stod klar til bruk i boden:-)

Men med stranda to minutter unna så er det ikke akkurat krise om man ikke har sol på terassen:D

Vi var stort sett heldige med været, var litt vind et par av dagene, ellers var det bra.  Det fristet ikke veldig mye med hjemreise tilbake til minusgrader for å si det sånn. På hjemreisedagen var det selvfølgelig strålende sol, skyfri himmel og ekstra varmt og godt. Oh well...   

-Laila Kristin-


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits