Neket meg...

En god indikasjon på at det er mye som surrer rundt i hodet mitt for tiden er at jeg faktisk GLEMTE FRISØRTIMEN MIN!!! AAAAARRGH!!! ER det mulig??? Jeg var så sikker på at den var i dag, men neida... den var jo i går!! *HULK* Ingen ny hårfarge på meg denne uken heller nei! MØKK. 
Ellers, etter nøye vurdering...reiste jeg og kjøpte meg en større koffert nummer to allikevel..heh. Tenkte at det er bedre å la være å stappe alt i en liten koffert når jeg faktisk skal tilbake også...og sannsynligheten er stor for at jeg har mye mer som skal være med tilbake enn det jeg reiser med. Jeg er derfor nå den stolte eier av dette vidunderet fra Europris:Var å plukket opp mitt nye rosa leketøy også, skal si mobilteknologien har skutt fart siden sist jeg kjøpte mobil ja... Det finnes jo nesten ingen med knapper på lenger jo?? Så det ble en touchtelefon. Sikkert noe herk å venne seg til, men men. Thats life. Se så søt den er:D


 
Nå må jeg i gang med å flytte halvparten av det jeg har pakket over i den nye kofferten... så er det bare å sette i gang med å klargjøre PCen til min kjære moder som skal få overta den når jeg reiser. Jeg har nemlig skumle planer om å kjøpe en ny, da jeg frykter denne snart vil svikte meg i et avgjørende øyeblikk (den har skrantet en goood stund nå).

Ha en fin kveld folkens!

Smask og dask!

Laila Kristin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits