Pakke, pakke!

Da er jeg i full gang med pakking til Yorkturen! Stressnivået er for øyeblikket relativt lavt, siden jeg endelig begynner å få litt oversikt. Puh!! Akkurat nå sitter jeg og lurer på om jeg har glemt noe... jeg synes nemlig at pakkingen har gått altfor glatt, nesten litt mystisk greit. Jeg har til og med byttet ut koffert nummer to med en mindre koffert en planlagt, fordi jeg kanskje ikke greier å fylle den som jeg hadde valgt ut først..!?? Meeen, skal se det endrer seg straks mamma har sett over ting senere. 
I dag skal jeg hente min nye rosa mobil, min første som står i mitt navn faktisk..wehee!! På tide, jepp, vet det. Ellers står et frisørbesøk på agendaen. På tide å freshe opp hårfargen nemlig:-) Når det er i boks er jeg et sjumilssteg nærmere å ha ordnet det meste som står på sjekklisten min. Oh, og husker jeg å kjøpe flere adapter også så burde jeg nesten få en premie:D  
Nå krysser jeg fingre og tær for at studielånet tikker inn på konto så snart som mulig så jeg får ordnet meg ny PC før avreise.

Senere folkens!

Smask og dask!

Laila Kristin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits