Etter gammelt...

Da var det vel på tide med en aldri så liten oppsummering over den siste ukens innhold? Here goes...

Bryllup vel overstått: check!
Forloverplikter utført: check!
Nydelig vær til brudeferden til og fra kirken: check!
En hel dag brukt til å gå rundt å fine seg: check!
Søle rødvin på min nye megafine kjole til 2300 kroner: check!! (flaks at kjolen er vinrød!!)
Bakse med seg trillekoffert, sekk, kakefat med kake på og kjolepose ombord på fergen uten å drite seg ut: check!
vel overstått siste dag på jobb: Check!
Lønning: MOTTATT:D
Konklusjon: Skal nå nyte tre ferieuker i ro og mak!

Brudeparet ønsker ikke å offentliggjøre private bilder fra bryllupet, derfor blir det ikke så mange bilder fra bryllupshelgen på bloggen. Sånn ser det ut når jeg pakker. Dette var i sluttfasen, da det begynte å bli system i rotet. Det var satt inn dampskip som skyssbåt fra Florø til Kalvåg bryllupshelgen i forbindelse med en festival. Utrolig idyllisk å høre båten komme dampende inn til kai:-) Den brukte selvfølgelig den karakteristiske fløyten ved ankomst og avgang. Et ekstra langt tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut ble det til og med til ære for brudeparet:! 

Dagen før dagen og kjolene henger til lufting i all sin prakt. Legg merke til den eh... "litt" skeive gardinstanga. Bryllupet ble holdt i Kalvåg på Knutholmen, nærmere bestemt i gamlebutikken. Så godt som alle bryllupsgjestene var innlosjert rundt om på Knutholmen (omtrent 70 personer), stakkars Kalvåg var nesten helt okkupert:-) Knutholmen er en kjempeidyllisk plass, festlokalene var kjempefine og servicen flott. det eneste jeg vil kommentere er et par småting om innlosjeringen der vi bodde. 

På nettet så er nettopp det rommet som vi fikk utdelt beskrevet som et rom av høy standard... det er nok å tøye sannheten littegrann  folkens, eller hva?? Badet var flott, bortsett fra lyset som var så dårlig at vi ikke kunne sminke oss der inne fordi vi ikke så så mye i speilet. Så stod der fem cm med vann på hele gulvet når noen hadde dusjet.

På soverommet tror jeg noen fra blindeforbundet hadde pusset opp (IKKE meningen å fornærme blindeforbundet her altså) siden der var griset hvitmaling i hytt og pine. Ikke hørt om maskeringstape her nei. Og gardinstangen så det ut som noen hadde slengt opp på veggen og skrudd fast uten å se. Enhver greier i det minste å sikte etter vinduskarmen når man skal sette opp ei gardinstang...om man ikke har et water for hånd? 

Uff, følte at dette ble veldig negativt... vel, sengene var fantastisk gode da! 

Måtte ta et bilde av desserten vi fikk i bryllupsmiddagen; sjokoladefondant med is... den var nydelig!Og hårfrisyren min...

Et helt bilde der jeg ser sånn noen lunde ut.. wehey! 

- Laila Kristin-  

Én kommentar

lisabettenslife

15.aug.2010 kl.22:17

Du var kjempesøt med kjolen og den hårfrisyren! :)

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits