I`m back!

Bloggen har desverre blitt kraftig nedprioritert i det siste, har hatt en del å gjøre, deriblant arrangert utdrikningslaget til en god barndomsvenninne i Bergen. Det gikk heldigvis omtrent knirkefritt, været var særs lite samarbeidsvillig, men ellers gikk alt strålende:-)
I sted fikk jeg telefon fra studiesenteret i York...de kunne informere meg om at jeg plutselig stod uten boplass, da tenåringssønnen i huset der jeg skulle bo har slått seg vrang. Han har visst skapt rene krigssonen i huset, og da passer det gjerne ikke så godt å ta inn en leieboer! NSC har heldigvis funnet en løsning til meg, den leiligheten som så minst attraktiv ut på annonselisten jeg fikk tilsendt, den er fortsatt ledig! Heh, YEY..??
Vel,  etter ca et halvt minutt med lettere panisk tankegang, velger jeg å ta det med et smil, det ordner seg jo alltid for snille piker;-)  studiesenteret sin sekretær har vert kjempehyggelig og hjelpsom i hele prosessen så langt, så jeg hadde ikke hatt hjerte til å være vanskelig allikevel.  Det positive med den boplassen jeg får nå er at det er en egen leilighet, hvilket betyr eget bad, eget kjøkken og egen stue! Ingen å gå å irritere seg over med andre ord:-)  Nå venter jeg i spenning på å få detaljert informasjon om leiligheten.
Ellers er nå både flybilletter og togbilletter i boks, bestemte oss til slutt  for å reise rett til York uten pause i London, så nå er vi bare spent på om vi kan flytte inn der jeg skal bo med en gang, eller om vi må finne et B&B de første dagene.

Slenger ved noen typiske turistbilder fra Bergen by:pHa en fin ettermiddag dere!

Smask og dask!

-Laila Kristin-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits