Sikle sikle!

De fleste mennesker har vel en liste over viktige og mindre viktige ting de ønsker seg her i livet. Ganske høyt på min liste strå følgende: Speilreflekskamera!
Dette luftet jeg for min far her en dag tidligere når vi var en tur på elkjøp, men la til at jeg sikkert ikke kom til å ta meg råd til å kjøpe det med det første, mest sannsynlig kom jeg bare til å kjøpe et litt mer avansert digitalkamera. Så wham!! Et par uker etter, hvem kommer hjem og dingler sitt nye leketøy foran nesa mi?? Joda, du gjettet riktig! Se her hva min kjære far kom hjem fra ferie med:

Jeg og vil ha!!!! VIL!!!Etter å ha sett på og tatt på dette... kan det hende jeg bare må ha et selv! Det er nesten som at jeg kjenner at det står et Nikon i butikkhyllen, ensom, trist og forlatt og roper på meg...*snufse*.
Men vi får se:-)

Føler også for å dele et flott stemningsbilde av det nydelige sommerværet vi har hatt her de siste ukene...Naboen holder på med et langtidsprosjekt: slåtten! Jeg får ekstremt lyst på marshmallows av å se på alle rundballene. En bivirkning av godtekontrakten, man får lyst på ALT av godteri, til og med ting man egentlig ikke liker så godt! *sukk*

Ha en fin kveld!

-Laila Kristin-  

Én kommentar

Ingrid Jeanette Lomeland

22.jul.2010 kl.20:35

Traktoregg!

Teller cashew og chilinøtter som godteri?

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits