Nedtelling til York!

Jeg teller stadig ned til avreise York:D Det er nå 41 dager til avreise Måløy-Oslo, som blir første etappe. Reiser ned til Superkusina et par dager i forveien for å oppleve hovedstaden, slik at hun kan få med seg et par viktige begivenheter (blant annet internfest med realistforeningen) før vi flyr til London. Andre etappe blir altså Oslo-London! Har ikke bestemt oss for om vi skal bli en ekstra dag i London før vi reiser mot York enda, det er veldig fristende...
Problemet er bare at om man først skal til London så er det veeeldig vanskelig å begrense oppholdet til en dag!
Så spørsmålet er om vi skal gidde å ta oss tid til det, eller om vi skal reise rett til York og få ekstra tid der før superkusina reiser tilbake. Det er jo mye å se og oppleve i York som jeg vil vise superkusina før hun stikker!

Et par steder skal vi helt bestemt besøke, det er York Minster og The Shambles. Ellers tror jeg vi må ha en vandring på bymuren, samt stikke på Ghost Walk... hehe, det er nemlig stooor business i York med Ghost-walks. Der er sikkert ti forskjellige man kan gå på, og om det ikke nødvendigvis er så himla skummelt at det gjør noe, så er det i allefall underholdende!  En utflukt til Leeds til designers outlet står i også på agendaen:-) *glede seg* Hihi!!

Kjenner at jeg ikke ser frem til pakkeseansen der jeg skal pakke med meg førti kilo bagasje for fire måneder... *SUKK*
Det kommer til å bli en prøvelse...? Jo, jeg tror det...

Later folks!

-Laila Kristin-

5 kommentarer

Kristine

17.jul.2010 kl.15:14

fin blogg :-)

Silje Mari

17.jul.2010 kl.15:19

Ååh, så heldig du er! Vi var blandt annet i York en tur da vi var på korpstur i 2006 :) Har så sykt lyst tilbake dit, for et nyydelig sted! :O Hele Yorkshire altså..

Vi var også på Ghost Walk, i Scarborough der vi bodde. Småskummelt, men veldig veldig morsomt!

Og Jorvik Viking Centre syntes jeg var veldig interessant :)

Camilla

17.jul.2010 kl.15:46

Tenker du gleder deg!

Ha en fortsatt strålende dag :)

Stine Edvinsen

17.jul.2010 kl.15:50

Jeg skal også dra til York i ferien =)

lailakristinsande

17.jul.2010 kl.17:31

Snilje:Akk ja...jeg er veldig glad i området. Har også vert i Scarborough! Jeg var der på klassetur i tiende. Vi var også på Jorvik og på ghostwalk en kveld. Husker der var en som var kledd ut som en sint liten dverg, som drev å hoppet frem fra busker og sånn for å skremme oss. Det var veldig spooky!

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits