Bling!

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er litt over gjennomsnittet interessert i interiør? De som har lest bloggen min en stund har gjerne skjønt tegninga by now i hvert fall. Jeg elsker interiørprogrammer som "60 minute makeover", "Colin og Justin pusser opp", "Grand design" og "Storbritannias vakreste hjem". Jeg liker vakre ting:-) Bling, som jeg liker å kalle det, og deler så i måte en egenskap med karakteren Izzy i Grey`s anatomy, nemlig at jeg liker å gjøre det koselig rundt meg. "I nest"... "It`s what I do". Jeg bygger rede!  Dermed går det med litt tid til å browse rundt etter hjemmesider med nettbutikker som selger diverse interiørartikler som kan berike hus og hjem. Tidligere har jeg skrevet noen innlegg der jeg har kommet med anbefalinger av gode interiørsider, dette er noe jeg gjerne vil fortsette med, og jeg håper noen vil lese det! Kanskje kan dette bli til en ukentlig tipsespalte?

Via Kamille kom jeg over en nettside kalt tin-tof.com. På nettsiden finner man et utvalg av vakre ting til både stue, kjøkken, bad og hage.


Denne dekorative kronen kan brukes til telysholder, oppbevaring av noe en vil skal synes, eller bare som enkel dekor. Er den ikke søt?


Dette fugleburet kan brukes til pynt både ute og inne.Romantisk fransk skilt som for eksempel passer fint inn på et kjøkken.Glasskrukker kan brukes til så mangt. Enten som dekor eller oppbevaring. Fylt med sukkertøy eller pikekyss er de fine å bruke til bordpynt.KrydderkrukkerFint rustikt kjøkkenoppheng til diverse kjøkkenredskaper i tråd med den franske landstil...

Takk til Kristin for lån av høyoppløselige bilder:-)

Ha en fin dag folkens!

Smask og dask!

-Laila Kristin-
 

Én kommentar

Helena, 15 år og tobarnsmor

12.jul.2010 kl.14:03

Det var kjempefint! :D

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits