Livet er hardt!

Det synes i allefall de firbeinte i huset om dagen. Theo, husets herre (eldste katten) måtte til veterinæren for sin årlige "frisørtime" i går. Han må nemlig barberes om sommeren fordi han får så mye klumper i pelsen. Han synes såklart at det er helt forferdelig å kjøre bil, enda verre er det å måtte gå inn på veterinærkontoret. Siden katter generellt ikke er særlig samarbeidsvillig når en bråkete, ristende barbermaskin nærmer seg, var det påkrevd med en god dose dop (mine kjære foreldre ba om litt ekstra så han skulle sove på vei hjem... han lager litt mye lyd i bilen!).
Da jeg og superkusina kom hjem fra jobb satt Theo på kjøkkengulvet og så mildt sagt litt tufs ut med tunga på tørk og øyene nermest i kryss...


Blæren sin hadde han ingen kontroll over, dermed var han dryppende våt over omtrent hele bakparten stakkar. Etter en liten stund tok tydeligvis sulten overhånd, og han forsøkte derfor å sikte seg inn på matskålen. Generellt sett er det vanligvis noe komplisert å spise når man hverken greier å holde tunga i munnen, eller åpne og lukke kjeven skikkelig, men han måtte prøve allikevel...


Legg merke til benstillingen! Her har man full kontroll...Flott sveis!
Og sånn så det ut etter at han hadde brukt tjue minutter på å prøve å få i seg noe matEtter det store matprosjektet måtte han tydeligvis på do...? Derfor satte han utfor kjellertrappen, greide nesten å holde seg på bena hele veien, så klatret han inn i en pappeske som stod på gulvet og gikk på do...Jah... det var jo fint at han gikk inn i kassa da. Selv om det var hull i bunnen. Teppevask er nå på gang!
det var ikke bare pus som hadde en traumatisk dag, Tanja måtte også til veterinær for sjekk, siden veterinæren mente at grunnen til at Chiko (hunden vi passer) var så spinnvill kunne være at hun hadde livmorbetennelse. Det hadde hun ikke... men veterinæren oppdaget at hun har en alvorlig hjertefeil. Heldigvis kan det holdes i sjakk med tabletter, men logisk nok bør hun spares for mye stress. Løsningen på problemet blir da forhåpentligvis kjemisk kastraksjon på Chiko, slik at gemyttene kan bli litt mer avslappet her i huset. Time er bestillt!

-blogges...

Laila Kristin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits