Og da var helgen over...

Ny arbeidsuke er i gang! Jeg og superkusina er såklart superduperfreshe og opplagte og klar for skuring og boning fra og med klokken 7.00! Wohoooo!
Eh...NOT. *sukk* Åkei, det var dagens syting. Ferdig nå. Positiv innstilling loading... og der var den på plass! Ny dag, nye muligheter:-) Innser at det er teit å klage over jobben, da den faktisk tryller frem penger på kontoen min.Nå er uansett to av åtte arbeidsuker er unnagjort, bare seks igjen! Det vil si at det nå er 56 dager til avreise York! Jeg burde nesten skaffe meg en sånn nedteller på bloggen..?  Noen som tror jeg gleder meg eller? Nå håper jeg bare jeg snart mottar det offisielle opptaksbrevet sånn at jeg kan sende det til lånekassen. Som kjent kan ting ta tid når lånekassen er involvert så, best å ikke være for treig med søknaden. 
 
Håper jeg får tak i et litt mer fancy kamera til jeg reiser, kommer til å ta en haug med bilder og har merket at mitt søte Samsung kamera har sine begrensninger. Drømmen ville vert et speilreflekskamera, men tror det blir litt for dyrt denne gangen. Om noen har tips om et bra kamera, kom gjerne med det!

Ha en flott dag!

-Laila Kristin-

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits