Love is in the air...

Everywhere I look around. I hvert fall her hjemme! Den søte lille tibetanske spanielen vi passer er blitt fullstendig forgapt i hunden vår Tanja. Og det er tydeligvis gjensidig. Det er som å se Lady og Landstrykeren 2 her om dagen! Det er jo vel og bra at hundene går godt overens siden de bor under samme tak, men siden Tanja har fått løpetid ble det plutselig VELDIG hektisk her! Valper skal vi ikke ha, Tanja har ikke hatt valper før og er nå for gammel til å få sitt første kull derfor må vi passe på jomfrudommen hennes! Løsningen på problemet ble å ha på henne en tispetruse.. først en hjemmelaget en av mamma sine gamle truser..HAHA sier jeg bare!! Sjekk her:

Kledelig ikke sant? Haha... Heldigvis var mamma og de på shoppingtur til Førde i går, der fikk de tak i en skikkelig tispetruse på dyrebutikken. Den ser litt bedre ut og er litt mer funksjonell. Litt!


Flørting på høyt nivå på gang: øreslikking. Viktig forskjell mellom hundeflørting og menneskeflørting altså. Hadde en fyr sleika meg i øret hadde det vert farvel uten takk i lynets hastighet! :D

- Laila Kristin -

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits