Eksotiske pyntegjenstander

Å benytte seg av eksotiske innslag i interiøret har vert populært i en lang periode, allikevel ble jeg litt overrasket over å se tradisjonelle russiske matroskhaer til salgs på Kremmerhuset. Skal innrømme at denne typen pynt ikke er det første som faller meg inn når jeg tenker på eksotisk dekorasjon, men det er sikkert fordi jeg er litt sneversynt?


Dekorative er de jo, matroskhaene. I stuen hjemme hos foreldrene mine har vi flere stående som har blitt kjøpt på marked her og der.Alle småunger som er på besøk syns de er veldig spennende å leke med! Kokeshidukker er en annen trend, er litt usikker på om jeg har sansen for dem, synes de minner for mye om billige leker... Men smaken er jo som baken! Hva synes dere?


Skeptisk.

Ha en nydelig dag!

Smask og dask!

-Laila Kristin-

3 kommentarer

05.jul.2010 kl.14:41

Jeg hadde også kokeshidukkerda jeg var liten! Tror jeg fikk dem av mormor O.o Men vet ikke helt hvor de var fra. Søte er de! :D

Mari

05.jul.2010 kl.15:57

Eg har lært at desse russiske dukkene heiter baboshka, som betyr bestemor på russisk. Vi hadde fleire sånne heime, syns dei er kjempesøte! Men trur eg måtte ha reist til russland å kjøpt ekte vare :)

Lilli

06.jul.2010 kl.12:38

Fikk faktisk akkurat en magnet av den første der, kan ikke si jeg er så fan av de i virkeligheten men de under så jo stilige ut da! (:

Skriv en ny kommentar

Blogg.no Forside Legg til som venn
lailakristinsande

lailakristinsande

25, Vågsøy

Live Every Moment, Laugh Every Day, Love Beyond Words

bloglovin
leser bloggen nå.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits